Suroviny

cereální kaše Nomina (např. lahodná)
mléko nebo voda
kokosové mléko
ovoce (nejlépe maliny, borůvky či 
lesní jahody)

Postup

Jste "kašoví"? Máte rádi kokos? A chtěli byste, aby vaše nedělní lahodná kaše byla ještě lahodnější než ve všední den? Vyzkoušejte recept k přípravě nikoliv se strouhaným kokosem ale z kokosového mléka. Je k dostání ve většině prodejen se zdravou výživou.
Vybereme si kaši. Výborná je lahodná či špaldová, ale možná je kterákoliv Nomina. Kaši zaléváme přibližně čtyřnásobným množstvím tekutiny. Polovinu zahřejeme (horká voda nebo horké mléko) a přibližně druhou polovinu bude tvořit mléko kokosové. Poměr můžeme samozřejmě měnit podle své chuti. Slazení nechť každý zváží, kaše je výborná jen tak. Chuťově ji báječně doplní maliny, ale borůvky nebo lesní jahůdky jsou v kombinaci s kaší také delikatesa :-).

newsletter

Buďte stále v obraze!
Aby vám už nic neuteklo,
přihlaste se k odběru novinek.

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů | GDPR